Individueel

  • Vastgelopen in je werk?
  • Heb je een nieuwe functie?
  • Vind je het moeilijk om mensen aan te sturen?
  • Heb je een nieuwe klus te klaren?
  • Ervaar je samenwerkingsproblemen met je collega’s of je medewerkers?

Coaching is behulpzaam bij het onderzoeken van je rol, je functioneren, je blokkades, je gewoontes. En het (her)vinden van je kwaliteiten, je drijfveren, je gaven, je eigenheid.

Coaching helpt je bij het uitvoeren van je werk, of bij het oriënteren op ander werk. Je wordt effectiever en blijer in je werk. Coaching leidt tot een beter zelfinzicht, duidelijker keuzes en meer plezier in het werk.

In mij vind je een ervaren en enthousiaste begeleider.

Hoe werk ik?

Behalve aandacht, bied ik je de kunst van het luisteren en van het stellen van de juiste vragen. Ik ben daarbij vrij direct. Dat kan zaken verhelderen, inzicht geven en troosten, maar soms ook wel confronteren. Ook vraag ik soms om iets te tekenen, of om even stil te zijn. Het vraagt moed om deze weg te gaan.

Het gaat er om wat werkt, wat behulpzaam is.

Ik coach medewerkers, teamleiders, directieleden en bestuursleden.

Vaak is coaching ook onderdeel van, of aanleiding tot een groter proces in de organisatie. Zie hiervoor ook: team, organisatie

Wat zeggen de klanten?

“Yvon maakt me bewust van een aantal overtuigingen die kennelijk nogal vastgeroest zijn bij me.” (Ingrid, Voorburg)

“De coaching van Yvon zorgt er voor, dat ‘gebaande gedachten en wegen’ verlegd worden naar nieuwe horizonnen. Luisteren, doorvragen en gevarieerde oefeningen zijn de sleutels van Yvon.” (Jonna, Amsterdam)

“Na het gesprek voel ik me een stuk beter. Het is fijn om tegen je aan te praten. Je manier van reageren is heel prettig. Ik voel geen voorbehoud om iets te vertellen. Je maakt me bewust van het feit dat ik de moeite waard ben en dat ik goed voor mezelf moet zorgen.” (Richard, Leiden)

Mail of bel gerust met uw vraag voor een afspraak!